Meniu
Cutie de cumparaturi

Transport & Livrare

Produsele comandate online prin intermediul CellBox.ro  sau telefonic vor fi livrate prin Curierat Rapid. Poti alege locatia, la birou, acasa sau la o alta adresa mentionata, fara niciun cost suplimentar.

La primirea coletului, te rugam sa verifici integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea / continutul unor colete le poti face in momentul livrarii sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, CellBox.ro  va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.

Durata de livrare prin Curierat Rapid este de 24-48 ore. Costul transportului este de 15 lei. Daca greutatea depaseste 1 kg, costul transportului poate creste.

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente, blocaje rutiere, etc.

Programul de procesare a comenzilor online este: Luni - vineri intre orele 09:00 - 18:00. Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 12 - 24 ore. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor. Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii.

Daca doresti anularea comenzii inainte ca ea sa plece spre tine, te rugam sa ne suni la 0251.417.621 (luni-vineri 09:00-18:00) in termen de maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.