Meniu
Cutie de cumparaturi

Termeni & Conditii

Utilizarea site-ului CellBox.ro , inregistrarea, conectarea, cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate care vor fi detaliate in continuare. Ne rezervam dreptul de a actualiza si / sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina iti exprimi acordul pentru a primi comunicari sau oferte in scop comercial in momentul in care te inregistrezi ca utilizator.


Obligatiile de inregistrare
In utilizarea serviciului, trebuie sa furnizezi informatii adevarate, corecte si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre tine, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.


Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru iti va fi solicitat sa iti alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Trebuie sa ne instiintezi despre pierderea parolei sau orice semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator. Orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator este integral in responsabilitatea ta.


Expeditie si livrare
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 3 zile din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata).
Termenul de procesare a comenzii este de maxim 48 de ore.
Imaginile produselor din site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele sunt disponibile in limita stocului.


Costurile de transport
Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului.


Cum platesc?
Plata se poate face:
• in numerar, la livrare (sistem ramburs) - cont colector.
• online, prin card.


Conditii de returnare a produselor
Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original (fara urme de uzura / lovire) in termen de 15 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. CellBox.ro (administrat de SC ROBEST COM  SRL) va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile, iar suma restituita nu include cheltuielile de transport. In cazul produselor perisabile (ex: folie protectie telefon), folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.


Erorile de pret
Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, CellBox.ro poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroarea de pret este disproportionata in raport cu pretul real al produsului.


Legea aplicabila
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.