Meniu
Cutie de cumparaturi

Xiaomi Mi 10T Lite

    
Grosime: 0.130mmFiecare model de folie este taiat individual cu aparate speciale, de mare precizie, astfel incat camerele, difuzorul si senzorii telefonului vor ramane perfect functionale.Grosimea foliei nu modifica in nicun fel greutatea sau forma dispozitivului. Folia silicon micro regenerabila es..
49.90 lei
cu TVA:49.90 lei
Husa spate pentru Xiaomi Mi 10T LiteProtejează-ți telefonul cu o husă simplă, rezistentă și ușor de curățat!Husa spate Inspire pentru Xiaomi Mi 10T Lite este realizată dintr-un material moale și flexibil care se mulează perfect pe dispozitiv, oferindu-i protecție totală. De asemenea, ..
39.90 lei
cu TVA:39.90 lei
Husa spate Protect+ pentru Xiaomi Mi 10T LiteDaca iti doresti ca telefonul tau sa fie protejat intr-o husa subtire, atunci cu husa spate Protect+ ai facut cea mai buna alegere! Acest model de husa din silicon pentru Xiaomi Mi 10T Lite este foarte flexibila, abia vizibila pe telefonul tau.I..
49.90 lei
cu TVA:49.90 lei
Husa Book Leather pentru Xiaomi Mi 10T Lite RosuHusa Book Leather reprezinta insumarea calitatii, protectiei si a elegantei oferite telefonului tau. Husa pentru Xiaomi Mi 10T Lite este realizata din piele ecologica de cea mai buna calitate, garantand protectia completa a telefonului. Piele..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Book Leather pentru Xiaomi Mi 10T Lite NavyHusa Book Leather reprezinta insumarea calitatii, protectiei si a elegantei oferite telefonului tau. Husa pentru Xiaomi Mi 10T Lite este realizata din piele ecologica de cea mai buna calitate, garantand protectia completa a telefonului. Piele..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Book Leather pentru Xiaomi Mi 10T Lite MaroHusa Book Leather reprezinta insumarea calitatii, protectiei si a elegantei oferite telefonului tau. Husa pentru Xiaomi Mi 10T Lite este realizata din piele ecologica de cea mai buna calitate, garantand protectia completa a telefonului. Piele..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Arata 1 - 6 din 6 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.