Meniu
Cutie de cumparaturi
  

Huse Flip Cover

   Alege brand telefon:        Alege model telefon:      Alege categorie:           

Husa Carte Vennus Sensitive Case pentru Samsung Galaxy A02s RosuHusa Vennus Sensitive Case este o husa confectionata din materiale de inalta calitate, cu o atentie deosebita pentru fiecare detaliu. Suportul de telefon flexibil din poliuretan termocontractabil (TPU) se adapteaza perfec..
59.90 lei
cu TVA:59.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Redmi Note 10 Pro - Navy
-20 %
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Redmi Note 10 Pro - NavyPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschid..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Redmi Note 10 - Negru
-20 %
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Redmi Note 10 - NegruPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschidere..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Redmi 9C - Gold
-20 %
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Redmi 9C - GoldPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea acci..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Mi 11 - Negru
-20 %
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Mi 11 - NegruPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea accidentala..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Sleep Case pentru Xiaomi Mi 11 Lite - Negru
-20 %
Husa Carte Sleep Case pentru Xiaomi Mi 11 Lite - NegruHusa este este produsa dintr-o carcasa rezistenta si un invelis textil placut la atingere. Carcasa 360° protejeaza ecranul, spatele, cat si lateralele telefonului tau, ferindu-l de zgarieturi si murdarie.Poti folosi confortabil toa..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Book Leather pentru Xiaomi Mi 10T Lite - Rosu
-20 %
Husa Book Leather pentru Xiaomi Mi 10T Lite RosuHusa Book Leather reprezinta insumarea calitatii, protectiei si a elegantei oferite telefonului tau. Husa pentru Xiaomi Mi 10T Lite este realizata din piele ecologica de cea mai buna calitate, garantand protectia completa a telefonului. Piele..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Book Leather pentru Xiaomi Mi 10T Lite - Navy
-20 %
Husa Book Leather pentru Xiaomi Mi 10T Lite NavyHusa Book Leather reprezinta insumarea calitatii, protectiei si a elegantei oferite telefonului tau. Husa pentru Xiaomi Mi 10T Lite este realizata din piele ecologica de cea mai buna calitate, garantand protectia completa a telefonului. Piele..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Book Leather pentru Xiaomi Mi 10T Lite - Maro
-20 %
Husa Book Leather pentru Xiaomi Mi 10T Lite MaroHusa Book Leather reprezinta insumarea calitatii, protectiei si a elegantei oferite telefonului tau. Husa pentru Xiaomi Mi 10T Lite este realizata din piele ecologica de cea mai buna calitate, garantand protectia completa a telefonului. Piele..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Eco View pentru Xiaomi Redmi Note 9 Pro - Negru
-20 %
Husa Carte Eco View pentru Xiaomi Redmi Note 9 Pro - NegruDesign UnicHusa este confectionata din materiale rezistente de calitate premium si este gandita sa se muleze perfect pe telefonul tau. Are decupaje si butoane special proiectate pentru modelul tau de telefonFunctie KickstandCu ajutorul functi..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Eco View pentru Xiaomi Mi 10T Pro - Negru
-20 %
Husa Carte Eco View pentru Xiaomi Mi 10T Pro - NegruDesign UnicHusa este confectionata din materiale rezistente de calitate premium si este gandita sa se muleze perfect pe telefonul tau. Are decupaje si butoane special proiectate pentru modelul tau de telefonFunctie KickstandCu ajutorul functiei kic..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Vennus Sensitive Case pentru Samsung Galaxy A12 - AlbastruHusa Vennus Sensitive Case este o husa confectionata din materiale de inalta calitate, cu o atentie deosebita pentru fiecare detaliu. Suportul de telefon flexibil din poliuretan termocontractabil (TPU) se adapteaza p..
59.90 lei
cu TVA:59.90 lei
Husa Carte Vennus Sensitive Case pentru Samsung Galaxy A12 - NegruHusa Vennus Sensitive Case este o husa confectionata din materiale de inalta calitate, cu o atentie deosebita pentru fiecare detaliu. Suportul de telefon flexibil din poliuretan termocontractabil (TPU) se adapteaza perf..
59.90 lei
cu TVA:59.90 lei
Husa Clear View pentru Xiaomi Mi 11 Lite
-20 %
Husa Flip Clear View pentru Xiaomi Mi 11 LiteDoresti o husa cu un design elegant sau o husa rezistenta? Alege sa te bucuri de ambele caracteristici cu husa flip Clear View. Dotata cu un capac semitransparent inactiv, husa pliabila pentru Xiaomi Mi 11 Lite iti permite sa vezi rapid si usor ..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Clear View pentru Xiaomi Redmi Note 10
-20 %
Husa Flip Clear View pentru Xiaomi Redmi Note 10Doresti o husa cu un design elegant sau o husa rezistenta? Alege sa te bucuri de ambele caracteristici cu husa flip Clear View. Dotata cu un capac semitransparent inactiv, husa pliabila pentru Xiaomi Redmi Note 10 iti permite sa vezi rap..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Clear View pentru Xiaomi Redmi 9A
-20 %
Husa Flip Clear View pentru Xiaomi Redmi 9ADoresti o husa cu un design elegant sau o husa rezistenta? Alege sa te bucuri de ambele caracteristici cu husa flip Clear View. Dotata cu un capac semitransparent inactiv, husa pliabila pentru Xiaomi Redmi 9 iti permite sa vezi rapid si usor apelurile,..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Clear View pentru Xiaomi Redmi Note 9
-20 %
Husa Flip Clear View pentru Xiaomi Redmi Note 9Doresti o husa cu un design elegant sau o husa rezistenta? Alege sa te bucuri de ambele caracteristici cu husa flip Clear View. Dotata cu un capac semitransparent inactiv, husa pliabila pentru Xiaomi Redmi Note 9 iti permite sa vezi rapid..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Clear View pentru Xiaomi Redmi 9
-20 %
Husa Flip Clear View pentru Xiaomi Redmi 9Doresti o husa cu un design elegant sau o husa rezistenta? Alege sa te bucuri de ambele caracteristici cu husa flip Clear View. Dotata cu un capac semitransparent inactiv, husa pliabila pentru Xiaomi Redmi 9 iti permite sa vezi rapid si usor apelurile, ..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy A12 - GoldPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea a..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy S21 Plus - NavyPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite des..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy S21 - NavyPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea a..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra - NavyPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite des..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy A72 - NegruPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea ..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy A52 5G - NegruPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschider..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy A41 - NegruPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea ..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy A41 - NavyPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea a..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy A41 - GoldPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea a..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy A32 5G - NegruPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschider..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy A11 - RozPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea ac..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Samsung Galaxy A02s - NavyPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea ..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Huawei Y5P - Dux Ducis NavyPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea..
69.90 lei
cu TVA:69.90 lei
Husa Carte Vennus pentru Xiaomi Mi 10 Lite - Negru
-20 %
Husa Carte Vennus pentru Xiaomi Mi 10 LiteCu husa tip carte Vennus pentru Xiaomi Mi 10 Lite ai parte de eleganta si calitate superioara combinate cu protectia totala a telefonului tau!Husa prezinta un suport din silicon moale in care se fixeaza telefonul, iar impreuna cu clapeta il acopera in ..
47.90 lei 59.90 lei
cu TVA:47.90 lei
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Redmi 9 - Gold
-20 %
Husa Carte Dux Ducis pentru Xiaomi Redmi 9 - GoldPiele sintetica de inalta calitate cu proprietati antiamprenta nu permite acumulearea murdariei si a prafului.Procesul de fabricatie controlat face ca husa sa fie fara mirosuri neplacute!Sistemul magnetic de inchidere nu permite deschiderea accid..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Eco View pentru Xiaomi Mi 10T - Negru
-20 %
Husa Carte Eco View pentru Xiaomi Mi 10T - NegruDesign UnicHusa este confectionata din materiale rezistente de calitate premium si este gandita sa se muleze perfect pe telefonul tau. Are decupaje si butoane special proiectate pentru modelul tau de telefonFunctie KickstandCu ajutorul functiei kicksta..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte Eco View pentru Xiaomi Redmi 9T - Negru
-20 %
Husa Carte Eco View pentru Xiaomi Redmi 9T - NegruDesign UnicHusa este confectionata din materiale rezistente de calitate premium si este gandita sa se muleze perfect pe telefonul tau. Are decupaje si butoane special proiectate pentru modelul tau de telefonFunctie KickstandCu ajutorul functiei kicks..
55.90 lei 69.90 lei
cu TVA:55.90 lei
Husa Carte X-Power pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra NegruHusa carte X-Power reprezinta insumarea calitatii, protectiei si a elegantei oferite telefonului tau. Husa pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra este realizata din silicon si piele ecologica de cea mai buna calitate, ..
39.90 lei
cu TVA:39.90 lei
Arata 1 - 36 din 380 (11 Pagini)
Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Politica de Utilizare Cookie-uri.