Meniu
Cutie de cumparaturi

Husa de protectie spate Fly Samsung Galaxy A40 - Rosu

     Alege brand telefon:             Alege model telefon:                     

Husa de protectie spate Fly Samsung Galaxy A40 - Rosu
in stoc

Husa de protectie spate Fly Samsung Galaxy A40 - Rosu

Husa Fly pentru telefoane Samsung Galaxy A40 se potriveste manusa dispozitivului tau! Realizata dintr-un material rezistent si flexibil care se muleaza perfect pe telefon, husa spate ii ofera, astfel, o protectie optima.

Husa de protectie acopera atat spatele, cat si marginile telefonului de jur imprejur. Textura mata din exterior se simte excelent la atingere, asigurand o priza buna si impiedicand alunecarea device-ului. Design-ul husei permite accesarea tuturor functiilor telefonului tau Samsung Galaxy A40 , iar decupajele sunt atent realizate pentru folosirea camerei, a accesoriilor si butoanelor fara a scoate smartphone-ul din husa. Butoanele telefonului sunt acoperite cu protectii articulate, pentru o apasare normala.

Gratie design-ului sau compact, husa spate pentru Samsung Galaxy A40 nu retine amprente, praf sau murdarie. Aceasta se poate curata foarte usor, ori de cate ori este nevoie, folosind doar apa si detergent.

Husa Fly pentru Samsung Galaxy A40 este cea mai buna alegere, avand cel mai bun raport calitate/pret. Daca vrei o protectie eleganta, cu un design modern si rezistenta in timp, atunci aceasta este husa potrivita pentru telefonul tau!

Caracteristici Husa telefon spate Fly Samsung Galaxy A40 - Rosu:

  • Model: Fly
  • Tip husa: Spate
  • Textura: Mata
  • Material: TPU
  • Compatibilitate: Samsung Galaxy A40 
  • Culoare: Rosu

Adauga Review

Te rugam autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea lasa un review