Meniu
Cutie de cumparaturi

Husa de protectie spate B-Fun Huawei P Smart Z - Roz

     Alege brand telefon:             Alege model telefon:                     

Husa de protectie spate B-Fun Huawei P Smart Z - Roz

Husa de protectie spate B-Fun Huawei P Smart Z - Roz

Esti in cautarea unei huse cu adevarat deosebite? Alege husa spate B-Fun cu un design cu totul special, menit sa-ti evidentieze telefonul.

Husa B-Fun este realizata dintr-un material rezistent si flexibil care se muleaza perfect pe telefon, astfel oferindu-i o protectie optima. Husele din aceasta serie sunt printate pe exterior, acordand o atentie deosebita finisajelor.

Textura mata din exteriorul husei pentru spate se simte excelent la atingere si acopera atat spatele, cat si marginile telefonului de jur imprejur. Design-ul husei spate pentru Huawei P Smart Z permite accesarea tuturor functiilor telefonului, iar decupajele sunt atent realizate pentru folosirea accesoriilor si butoanelor fara a scoate smartphone-ul din husa. Butoanele telefonului sunt acoperite cu protectii articulate, pentru o apasare normala.

Cu cat sunt mai compacte si mai minimaliste, cu atat mai usor de intretinut si de curatat sunt accesoriile pentru telefonul tau! Husa spate B-Fun pentru Huawei P Smart Z se poate curata foarte usor, ori de cate ori este nevoie, folosind doar apa si detergent. In plus, aceasta nu retine amprente, praf sau murdarie. 

Husa B-Fun pentru Huawei P Smart Z este cea mai buna alegere, avand cel mai bun raport calitate / pret. Daca vrei o protectie eleganta, cu un design modern si rezistenta in timp, atunci aceasta este husa potrivita pentru telefonul tau!

Caracteristici Husa de protectie spate B-Fun Huawei P Smart Z - Roz:

  • Model: B-fun
  • Tip husa: spate
  • Material: TPU
  • Textura: mata
  • Compatibilitate: Huawei P Smart Z 

Adauga Review

Te rugam autentifica-te sau inregistreaza un cont nou pentru a putea lasa un review